Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteri 

Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteri on sekä käyttäjille että ilmoittajille maksuton tapahtumakalenteri netissä. Kalenteri tarjoaa alustan maakunnan toimijoille tiedottamiseen ja markkinointiin sekä maakunnan väelle että matkailijoille näkymän maakunnan runsaaseen ja monipuoliseen tapahtumatarjontaan.

Erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia järjestävät tahot, kuten kunnat, yhdistykset, seurat ja järjestöt voivat ilmoittaa omat tapahtumansa kalenterissa veloituksetta.

Yksi tiedon tallennuspaikka, monia kalenterinäkymiä

Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenterin tiedot ovat nyt helposti jaettavissa muihinkin sähköisiin kalentereihin Linked events -tapahtumarajapinnan kautta. Linked events -tapahtumarajapinnan avulla tapahtumatiedot syötetään vain yhteen paikkaan, mutta ne voivat näkyä useissa eri kalentereissa erilaisilla verkkosivustoilla.

Linked events -tapahtumarajapinta ja -tietokanta mahdollistavat sen, että tapahtuman tiedot tarvitsee syöttää vain yhdelle lomakkeelle, ja ne voivat Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenterin lisäksi näkyä eri tahojen, kuten kuntien omissa sähköisissä tapahtumakalentereissa. Tämä edellyttää sitä, että kunnan tapahtumakalenteri on rakennettu Linked events -yhteensopivaksi ja julkaisujärjestelmään on lisätty erillinen kalenterin upotustyökalu.

Halutut tapahtumatiedot haetaan Linked events -tietokannasta hakusanojen, kuten paikkakunnan ja tapahtumaluokan avulla.

Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta www.epkalenteri.fi.

Lisätietoa Linked events -tapahtumarajapinnasta löytyy osoitteesta https://forumvirium.fi/linked-events-tapahtumatiedot-kaikkien-saataville/

Haluaisitko ottaa tapahtumakalenterin käyttöösi omilla nettisivuillasi?
Kysy meiltä lisää!

Hanna Hangasluoma
Kulttuurisihteeri
p. 040 751 5610
hanna.hangasluoma@etela-pohjanmaa.fi

Annika Pollari
Viestintäkoordinaattori
p. 040 703 8163
annika.pollari@etela-pohjanmaa.fi

 

 

 

Etelä-Pohjanmaan liittoPL 109, 60101 SeinäjokiKampusranta 9 C, Frami, 4. kerros • etunimi.sukunimi@etela-pohjanmaa.fi

Takaisin
ylös