Avoin työpaikka: Projektipäällikkö, Etelä-Pohjanmaan laajakaistakiihdytys -hanke

Yötaivas.
Kuva: Ilta Lahti

Projektipäällikön tehtävänä on toteuttaa Etelä-Pohjanmaan laajakaistakiihdytys -hankkeen käytännön toimia maakunnan alueella. Projektipäällikön tehtävänä on edistää nopeiden laajakaistayhteyksien rakentamista ja käyttöönottoa Etelä-Pohjanmaalla sekä hakea verkkojen toteutusmalleja alueille, joille niitä ei vielä ole rakennettu. Projektipäällikkö tekee yhteistyötä erityisesti kuntien, laajakaistaa rakentavien operaattoreiden sekä Leader-ryhmien kanssa. Projektipäällikkö tiedottaa valokuiturakentamisen etenemisestä Etelä-Pohjanmaalla sekä viestittää laajakaistan mahdollistamista palveluista mahdollisimman monin eri tavoin. Toteutus tehdään yhdessä alueen kehittämisestä ja verkkojen rakentamisesta vastaavien tahojen kanssa.

Etelä-Pohjanmaan laajakaistakiihdytys -hankkeen päätavoitteena on edistää nopeiden, vähintään 100 Mbit/s –laajakaistayhteyksien rakentamista ja sitä kautta tukea elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, edistää asukkaiden mahdollisuuksia digitaalisten palveluiden käyttöön sekä parantaa etätyömahdollisuuksia erityisesti haja-asutusalueilla.

Edellytämme:

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, yhteistyökykyä, vahvaa viestintäosaamista, kokemusta hankkeiden toteutuksesta ja taloushallinnasta. Ajokortti on välttämätön.

Arvostamme:

Tiimityöskentelytaitoa ja kokemusta laajakaistaverkkojen ja sähköisten palvelujen suunnittelusta sekä niiden toteuttamisesta.

Lisätietoja:

Lisätietoja antavat suunnittelujohtaja Antti Saartenoja puh. 050 347 9845, antti.saartenoja@etela-pohjanmaa.fi ja suunnitteluinsinööri Jani Palomäki, puh. 040 688 3187, jani.palomaki@etela-pohjanmaa.fi

Muut tiedot:

Projektipäällikön työsuhde kestää 1.4.2021 – 31.3.2022 ja sen jatko on mahdollinen. Tehtävä täytetään, mikäli hanke saa rahoituksen. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa ja työsuhteen aloituspäivästä on mahdollista tarvittaessa sopia. Työsopimuksessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Etelä-Pohjanmaan liiton kirjaamoon torstaihin 4.3.2021 klo 15.00 mennessä: kirjaamo@etela-pohjanmaa.fi. Sähköinen hakemus lähetetään ilman liitteitä.

Postitse lähetettävä hakemus liitteineen osoitetaan Etelä-Pohjanmaan liiton kirjaamoon ja lähetetään osoitteeseen: Etelä-Pohjanmaan liitto, PL 109, 60101 Seinäjoki

Hakemusten tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Scroll Up