04 / 11 / 19

Esittelyssä Ideakökän tuomaristo: Kati Pasto

Etelä-Pohjanmaa tunnetaan yrittäjyysmaakuntana. Ideakökän tuomaristossa tärkeää näkökulmaa pitää esillä yrittäjä Kati Pasto.

Olen kotoisin Kuortaneelta, syntyjään Nurmoosta.

Tällä hetkellä olen yrittäjä-rakennusinsinööri. Pyöritän palotekniseen suunnitteluun erikoistunutta yritystä Kuortaneella ja asiakkaamme ovat enimmäkseen pk-seudulla.

Joskus minusta vielä tulee tyyppi, jonka allekirjoituksella on jotain merkitystä.

Eteläpohjalaisuus näkyy minussa siten, että että-sanan tilalla käytän jotta-sanaa ja vasta yläasteella minulle selvisi, jottei mihnä-sana ole kieliopillisesti oikein.

Suosikkisanani Etelä-Pohjanmaan murteessa on mihnä.

Mottoni on, jotta kaikki toiminnat ja teot tulee kestää tarkastelua.

Uskaliainta, mitä olen tehnyt, on kolmoistutkinnon kautta miesvaltaiselle alalle ajautuminen.

Haluaisin vielä joskus tavata ja kätellä Suomen Itsenäisyyden juhlassa meidän presidenttiä.

Lähdin mukaan Ideakökän tuomaristoon, koska lähden helposti uusiin juttuihin mukaan.

Kannustan osallistumaan kilpailuun, koska tässä kisassa voi ainoastaan menestyä.

Ideakökkä-kilpailun logo