Paikkatieto ja kartat

Karttapalveluissamme voi tutustua  

Maakuntakaavojen kaavayhdistelmän (epävirallinen) voi ladata pdf-muodossa täällä >>>. Kaavakohtaiset kartat ovat saatavilla pdf-muodossa maakuntakaavat-sivulla.

Voimassa olevien maakuntakaavojen paikkatietoaineistot ja maakuntakaavayhdistelmän WMS-rajapinta on saatavissa Avoindata.fi-sivustolta täältä >>>

Isonkyrön kunta on liittynyt Etelä-Pohjanmaan maakuntaan vuoden 2021 alusta. Isossakyrössä on voimassa Pohjanmaan maakuntakaava, jonka karttoihin ja paikkatietoaineistoihin voi tutustua täällä >>>

Teemakartat

Etelä-Pohjanmaan liitto pyrkii laatimaan maakunnallisia teemakarttoja eri aiheista muun muassa laadittujen selvitysten ja muiden olemassa olevien aineistojen perusteella. Teemakarttojen luettelo täydentyy.

Ekologinen verkosto

Teemakartta Etelä-Pohjanmaan ekologisesta verkostosta perustuu muun muassa vuonna 2022 valmistuneen Etelä-Pohjanmaan viherrakenne ja ekosysteemipalvelut -selvityksen tuloksiin.

Etelä-Pohjanmaan kuntien ja kaupunkien karttapalvelut

Etelä-Pohjanmaan kuntien karttapalveluista löytyvät mm. alueiden ajantasaiset asema- ja yleiskaavakartat, tiennimihakemistot ja palveluiden, kuten virastojen, oppilaitoksien, urheilu- ja virkistysalueiden sekä majoitus- ja ravitsemusliikkeiden sijaintitiedot. Seuraavista linkeistä voi siirtyä kuntien karttapalveluihin: 

Alajärven karttapalvelu 

Alavuden karttapalvelu 

Ilmajoen karttapalvelu

Isonkyrön karttapalvelu

Kauhajoen karttapalvelu 

Kauhavan karttapalvelu 

Kuortaneen karttapalvelu 

Lappajärven karttapalvelu 

Lapuan paikkatietopalvelu                     

Seinäjoen karttapalvelu 

Soinin karttapalvelu 

Vimpelin karttapalvelu 

Ähtärin karttapalvelu