Mihin tarkoitukseen?
Apurahoja myönnetään ensisijaisesti kulttuuritoimijoille, joiden toimintaan koronaepidemian vaikutukset ovat välittömästi kohdistuneet.

Kuka voi hakea?
Kulttuurin apurahoja voivat hakea Etelä-Pohjanmaan alueella toimivat kulttuuritoimintaa ammattimaisesti toteuttavat kulttuuriyhdistykset, työryhmät, freelancerit, yksittäiset taiteilijat ja kulttuurialan yritykset sekä kulttuuri- ja taidelaitokset.

Apurahahakemukset arvioidaan seuraavilla perusteilla:

  • Apurahahakemuksen käyttösuunnitelman selkeys ja toteutuskelpoisuus
  • Koronavirusepidemian vaikutukset hakijan toimintaan
  • Etelä-Pohjanmaan kulttuuristrategian tavoitteiden huomioiminen

Apurahojen hakuaika on päättynyt. 

Apurahan raportointi 
Hakijan on raportoitava apurahan käytöstä 31.12.2020 mennessä Etelä-Pohjanmaan liitolle. Tähän selvitykseen on olemassa lyhyt raportointipohja, joka löytyy täältä. Raportointivaiheessa hakijan tulee arvioida, kuinka hakemuksessa esitetty käyttösuunnitelma on toteutunut.

Etelä-Pohjanmaan liitto pidättää oikeuden periä apuraha takaisin, mikäli hakija on antanut hakemuksessa virheellisiä tietoja, poikennut käyttösuunnitelmasta tai jättänyt raportoimatta apurahan käytöstä.

Mahdollisesta apurahan käyttösuunnitelman muutoksesta tulee olla yhteydessä etukäteen Hanna Hangasluomaan tai Tuija Aholaan. Virallinen käyttösuunnitelman muutos lähetetään yhteydenoton jälkeen osoitteeseen kirjaamo@etela-pohjanmaa.fi .

Raportointilomakkeeseen »

Ohjeita kulttuurin apurahan hakijalle (pdf) » 

Etelä-Pohjanmaan liittoPL 109, 60101 SeinäjokiKampusranta 9 C, Frami, 4. kerros • etunimi.sukunimi@etela-pohjanmaa.fi

Takaisin
ylös