Etelä-Pohjanmaan liiton JTF-haku on auki


Haku on auki, Oikeudenmukaisen siirtymän rahasto (JTF) 14.4.-5.6.2023, Eteläpohjanmaan liitto, EU-lippulogo tekstillä Euroopan unionin osarahoittama.

Etelä-Pohjanmaan liiton ensimmäinen Oikeudenmukaisen siirtymän rahastoa (JTF) koskeva haku on avoinna koko kevään ajan 14.4.-5.6.2023. Haettavana on yhteensä noin 6 miljoonaa euroa rahoitusta.

Hakuilmoitus

JTF-rahoitusta myönnetään tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan, jonka tavoitteena on ehkäistä turpeen energiakäytön vähenemisestä johtuvia haittavaikutuksia niistä eniten kärsivillä alueilla. Näitä haittavaikutuksia ehkäiseviä keinoja ovat muun muassa aluetalouden monipuolistaminen, uuden tai uudistuvan yritystoiminnan luominen, uusiutuvan energiatuotannon lisääminen ja turpeen korvaavien ratkaisujen kehittäminen.

Kehittämishankkeiden lisäksi rahoitusta voi hakea myös Etelä-Pohjanmaan siirtymäsuunnitelmaa tukeviin ja kehittämishankkeisiin läheisesti liittyviin investointeihin.
 
Tutustu hakuilmoitukseen (EPOLII-005) ja hae rahoitusta EURA2021-järjestelmässä:  Hakuilmoitus (eura2021.fi)
 
Rahoitettavien hankkeiden tulee olla yleishyödyllisiä ja yhtä toimijaa laajemmin hyödyttäviä aluekehityshankkeita. Tukea voivat hakea julkisoikeudelliset yhteisöt ja yksityisoikeudelliset oikeushenkilöt. Tukea ei voida myöntää yksittäiselle yritykselle sen oman liiketoiminnan kehittämiseen. 

Hakuinfo

Etelä-Pohjanmaan liitto järjestää hakua koskevan hakuinfon kaikille rahoituksen hakemisesta kiinnostuneille. Info järjestetään Teams-etäyhteyden avulla maanantaina 24.4.2023 klo. 13:00–14:30.

Liittymislinkki

Liity tästä hakuinfoon (Teams) (teams.microsoft.com)