Työpaja elintarvikealan toimijoille

Etelä-Pohjanmaan liitossa käynnissä olevan FRIDGE-hankkeen tavoitteena on parantaa Etelä-Pohjanmaan
elintarvikealan pk-yritysten kilpailukykyä tulevien vuosien aikana. Yhdessä Seinäjoen ammattikorkeakoulun asiantuntijoiden kanssa järjestämme alueellisen työpajan torstaina 28.10.2021 klo 12 alkaen. Työpajan tavoitteena on kirkasta tavoitteeseen tähtääviä toimenpiteitä maakunnassa.

  • Kenelle? Elintarvikealan yrityksille ja kehittäjille
  • Milloin? Torstaina 28.10.2021 klo 12-15
  • Missä? Teams-kokous

Yhdessä elintarvikealan toimijoiden kanssa olemme jo tunnistaneet teemoja, joiden kautta yritysten ja koko alan
kilpailukykyä voidaan maakunnan tasolla nostaa. Teemoja ovat:

  1. Ruokaprovinssi – Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan ja yritysten tunnettuuden parantaminen viestinnän keinoin
  2. Maakunnallisen ruoka-alan osaamiskeskittymän kehittäminen (elintarvikealan koulutus, lähiruoan saatavuus, aktiviteettien kokoaminen ja paketointi)
  3. Elintarvikealan tuotantosuuntaisen yhteistyön lisääminen ja kansainvälistäminen
  4. Frami Food Lab – ruokaketjun laboratoriokonseptin kehittäminen

Kaipaamme apuasi siihen, että teemojen alla tullaan tekemään alan toimijoiden näkökulmasta oikeita ja
tarpeellisia asioita. Tule mukaan kertomaan omat ajatuksesi siitä, mitä käytännön toimenpiteitä meidän pitäisi
toteuttaa päästäksemme tavoitteeseemme.

Tule mukaan ja ilmoittaudu työpajaan!

Työpaja toteutetaan virtuaaliseti Teams-yhteydellä. Ilmoittaudu ideoimaan kanssamme toimenpiteitä 26.10 mennessä Webropol-kyselylomakkeen kautta.

Ehdotusten pohjalta valmistellaan alueellinen Elintarvikealan kilpailukykyä parantava toimenpidesuunnitelma.

Lisätietoja työpajasta hankkeesta antavat:

  • Elina Huhta, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, elina.huhta@seamk.fi; p. 040 830 0417
  • Hanna Meriläinen, Etelä-Pohjanmaan liitto, hanna.merilainen@etela-pohjanmaa.fi, p. 0400 241813
FRIDGE-hankkeen, Interreg Europe -ohjelman ja Euroopan aluekehitysrahaston logot.