Interreg Aurora järjestää helmikuussa kaksi webinaaria


Osallistu ja vaikuta uuden rahoitusohjelman tavoitteisiin ja sisältöön!

Revontulet loimuavat taivaalla metsikön takana talvella

Etelä-Pohjanmaa kuuluu alkaneella ohjelmakaudella uuden Interreg Aurora -ohjelman alueisiin yhdessä aiempien Botnia Atlantica ja Interreg Nord -ohjelmien kanssa. Auroran tavoitteita ja sisältöjä työstetään kolmen maan alueiden yhteisissä työryhmissä niin, että ohjelman luonnos lähtee kansallisesti hyväksyttäväksi huhti-toukokuussa.

Etelä-Pohjanmaan liitosta ohjelman koordinointiin ja kirjoittamiseen osallistuvat suunnittelujohtaja Antti Saartenoja ja kansainvälisten asioiden päällikkö Pia Kattelus. Valmistelussa mukana oleville oman maakunnan toimijoiden näkemykset ja evästykset ovat tervetulleita. Evästämiseen on helmikuussa tarjolla kaksi hyvää mahdollisuutta:

Kutsu 1:

Interreg Aurora -ohjelman ensimmäinen koko ohjelma-alueen kattava webinaari järjestetään torstaina 11.2. klo 10.00 -16.20

Aamun ohjelmassa kuullaan eri tahojen edustajien lyhyitä pohdintoja uuden ohjelman merkityksestä, mahdollisuuksista ja haasteista. Kello 11.30 alkaen käsitellään kukin ohjelmaan jo valituista temaattisista- ja alatavoitteista ja käydään keskustelua niiden sisällöstä.

Webinaarin kieli on englanti.

Interreg Nord-ohjelman sivut, webinaarin ohjelma ja ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen perjantaihin 5.2. mennessä. 

Kutsu 2:

Etelä-Pohjanmaan liitto järjestää alueemme oman webinaarin Interreg Auroraan valituista temaattisista- ja alatavoitteista perjantaina 19.2.2021 klo 12.00-14.00

Jatkamme webinaarissa keskustelua koko ohjelma-alueen yhteisen 11.2. pidetyn webinaarin pohjalta. Webinaariin voi ilmoittautua, vaikka ei aiempaan tilaisuuteen olisi osallistunutkaan.

Ilmoittautumislomake.

Ilmoittautuminen keskiviikkoon 17.2. klo 12.00 mennessä:

Tervetuloa!

Lisätiedot webinaareista:

Pia Kattelus

Kansainvälisten asioiden päällikkö

email pia.kattelus@etela-pohjanmaa.fi