Kerro mielipiteesi Etelä-Pohjanmaasta 


Koristeellinen.

Etelä-Pohjanmaan liitto haluaa selvittää, millaisia kokemuksia ja mielikuvia suomalaisilla ja eteläpohjalaisilla 17−74-vuotiailla on Etelä-Pohjanmaasta. 

Tutkimuksessa kartoitetaan kaikkien suomalaisten ja lisäksi eteläpohjalaisten ja maakunnasta kiinnostuneiden näkemyksiä. Tervetuloa kertomaan mielipiteesi. Vastaamaan pääset tästä Kysely on auki 28.5.2023 saakka.

Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista, mutta toivomme osallistumista myös sinulta, sillä kaikkien mielipide on tärkeä. Kyselyssä ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, tarkoituksena on kartoittaa erilaisten mielipiteiden yleisyyttä. Kysymyksiin vastaaminen vie noin 10 minuuttia. 

Aineistosta tehdään tilastollinen analyysi sekä kaikkien suomalaisten että eteläpohjalaisten näkemyksistä. Kenenkään yksittäisen vastaajan tietoja ei tarkastella sellaisenaan vaan tulokset yhdistetään suurempaan kokonaisuuteen.  

Halutessasi voit osallistua palkintojen arvontaan: vastaajien kesken arvotaan 50 euron lahjakortteja paikallisia tuotteita myyviin yrityksiin (Lapuan kankurit, Jokipiin pellava, Iisakki Järvenpään puukkotehdas ja Amfora). Arvontaa varten jättämäsi yhteystiedot poistetaan muusta datasta ja hävitetään sen jälkeen, kun arvontavoittajat on tavoitettu. Kysymykset ovat avoimia kaikille Etelä-Pohjanmaan maakuntakuvan kehittämisestä kiinnostuneille.  

Etelä-Pohjanmaan liitto kertoo tutkimustuloksista niiden valmistuttua. 

Kyselytutkimuksen käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy, kotimainen vuonna 1971 perustettu tutkimustoimisto. Noudatamme tutkimuksissamme kansainvälisiä tutkimussääntöjä. Tutkimusprojektimme toteutetaan luottamuksellisesti.

Tutustu Taloustutkimuksen toimintaan

Tutustu Taloustutkimuksen tietosuojakäytänteisiin

Tähän tutkimukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Taloustutkimuksessa Timo Myllymäkeen, timo.myllymaki@taloustutkimus.fi  

Ystävällisesti ja tutkimusavustanne etukäteen kiittäen, 
Timo Myllymäki, tutkimuspäällikkö, Taloustutkimus Oy