Kulttuurimatkailukaffit tarjoillaan 14.11.2022


Koristeellinen.

Etelä-Pohjanmaan liiton seuraavat kulttuurikaffit tarjoillaan kulttuurimatkailuteemalla maanantaina 14.11.2022 klo 13–15 Seinäjoella Hotelli-ravintola Alman Pollarin talon tuvassa (osoite Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki). Tilaisuutta on mahdollista myös seurata verkossa Teams-sovelluksen kautta, mutta kaffeista ei julkaista tallennetta.

Paikan päälle Pollarin talon tupaan mahtuu 40 hlö ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu kaikille kulttuurimatkailusta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan

Iltapäiväkahvien ja -teen ohella kuullaan ajankohtaista asiaa kulttuurimatkailusta Etelä-Pohjanmaalla. Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK:in lehtori Sanna Jyllilä ja tki-asiantuntija Elina Järvinen esittelevät lyhyesti Etelä-Pohjanmaan matkailustrategian ja kertovat vuonna 2021 valmistuneesta alueemme matkailijaselvityksestä.

Visit Finlandin DataHubista ja kulttuurimatkailupalveluiden löydettävyydestä tulevat kertomaan Visit Finlandilla työskentelevät kulttuurimatkailun asiantuntija Susanna Markkola ja projektikoordinaattori Merja Herrala. Kulttuurimatkailupalveluiden digitaalinen löydettävyys on menestyksen edellytys. Visit Finlandin DataHub matkailukohteiden ja -palveluiden tietokantana mahdollistaa myös kulttuuritarjonnan löydettävyyden monissa eri digitaalisissa kanavissa niin matkailijoille kuin matkanjärjestäjillekin.

Paneelikeskustelussa vaihdetaan ajatuksia siitä, kuinka kulttuuri- ja matkailualojen toimijat löytäisivät toinen toisensa paremmin ja yhteistyötä tehtäisiin saumattomammin.

Huomioithan, että ilmoittautuminen kulttuurimatkailukaffeille sulkeutuu viikkoa ennen tilaisuutta (maanantaina 7.11.). Tämän jälkeen voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen marika.puntala@etela-pohjanmaa.fi.