Osallistu biotalouskyselyyn!


Mitä ajattelet biotaloudesta? Osallistu biotalouskäsityksiä kartoittavaan kyselyyn ja auta Etelä-Pohjanmaata kestävän tulevaisuuden rakentamisessa.

Etelä-Pohjanmaa on matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta tavoittelemalla hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, investoimalla kestävään infrastruktuuriin ja tukemalla yhteisön sopeutumista ilmastonmuutokseen.

Sinäkin voit osallistua vastaamalla 15 minuutin mittaiseen kyselyyn Etelä-Pohjanmaan biotaloudesta. Vastaa kyselyyn täällä.

Kyselyn avulla selvitetään, miten yksityisen ja julkisen sektorin toimijat Etelä-Pohjanmaalla suhtautuvat biotalouden käsitteeseen sekä biotalouden hyötyihin ja haasteisiin.

Tutkimuksen avulla voidaan ymmärtää paremmin Etelä-Pohjanmaan ainutlaatuista alueellista kontekstia biotalouden kehittämiselle, vahvistaa yhteistyötä yksityisen ja julkisen sektorin välillä, ja myötävaikuttaa kasvavaan ymmärrykseen biotalouskäsityksistä Euroopassa ja koko maailmassa.

Meillä jokaisella on osamme kiertobiotalouden edistämisessä ja kestävän tulevaisuuden rakentamisessa: yksityisestä sektorista julkishallintoon, kansainvälisiin järjestöihin ja jopa yksittäisiin kuluttajiin – valintamme voivat edistää kestävää yhteiskunnallista siirtymää.

Jaa mielipiteesi ja auta meitä kestävän tulevaisuuden luomisessa Etelä-Pohjanmaalla.

Kyselyyn vastaamisen jälkeen pääset halutessasi rekisteröitymään Bioregions –verkostoon, ja saat tietoa tulevista Bioregions Facilityn järjestämistä verkostoitumis- ja matchmaking-tapahtumista. Seuraa rekisteröitymislinkkiä, joka avautuu kyselyn täyttämisen jälkeen.

Tutkimuksen toteuttaa Euroopan metsäinstituutti (EFI) yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan liiton kanssa.

Kysely on auki 10.2 saakka.