Food Business Summit kokoaa Seinäjoen Framille ruokasektorin pk-yrityksiä ja kehittäjiä Suomesta ja Euroopasta.
Ensimmäisenä tapahtumapäivänä 23.3. esitellään kansainvälisille yhteistyökumppaneille eteläpohjalaista ruoka-alan osaamista ja kehittämistä. Päivän ohjelma pidetään englanniksi. Myös paikalliset toimijat ovat tervetulleita tapahtumaan.
Tapahtuman toisena päivänä 24.3. kurkistetaan ruoka-alan tulevaisuuteen − millaisia muutoksia on näkyvissä, entä miten niihin tulisi tarttua? Ohjelma on suunnattu tulevaisuuden trendeistä kiinnostuneille ruoka-alan toimijoille. Torstain ohjelma päättyy lähiruokatreffeihin, joilla ostajat, myyjät ja tuottajat kohtaavat lähiruokatuotteiden parissa.
Molemmat päivät tarjoavat hyviä verkostoitumismahdollisuuksia niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin ruoka-alan toimijoiden kanssa.
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoa tapahtuman ohjelmasta sekä ilmoittautumiset tapahtuman eri osioihin löytyvät seuraavien linkkien takaa:
- Keskiviikko 23.3.: Kansainvälinen ohjelma – ruoka-alan kehittäminen Etelä-Pohjanmaalla
- Torstai 24.3.: Tulevaisuuden ruokabisnes – näkökulmia bisneksen kehittämiseen ruokaketjun yrityksille
- Torstai 24.3.: Lähiruokatreffit
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Into Seinäjoki, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Etelä-Pohjanmaan liitto. Tapahtuman kansainvälinen ohjelma järjestetään osana Interreg Europe -ohjelman FRIDGE-hanketta.
Lisätietoja
Päivä 1: Kansainvälinen ohjelma (23.3.)
Hanna Meriläinen
Etelä-Pohjanmaan liitto
hanna.merilainen@etela-pohjanmaa.fi
+358 400 241 813
Päivä 2: Tulevaisuuden ruokabisnes (24.3.)
Sanna Kankaanpää
Into Seinäjoki
sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi
+358 400 743 422