EU-materiaalit

Välitämme Etelä-Pohjanmaan alueella kattavasti erilaisia EU-materiaaleja maksutta kotiisi, kouluusi tai työpaikallesi. Varastostamme löytyy muun muassa oppikirjoja, karttoja ja muita opetusmateriaaleja EU-asioiden haltuun ottamiseksi.

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittaen, niin kerromme lisää tällä hetkellä saatavilla olevista materiaaleista.

Suosittelemme nyt

Sanaselitys- ja myytinmurtopelikortit

Sekaisin sananvapaudesta -korttipakkoja rivissä.

Viestintäympäristössä vilisee nykyään termejä ja harhaanjohtavaa tietoa. Haluamme osaltamme parantaa ihmisten mahdollisuutta ymmärtää tätä ympäristöä faktapohjaisesti.

Siksi teimme yhteistyössä Ilkka-Pohjalaisen koululinkin kanssa sanaselitys- ja myytinmurtopelikortit. Kortit käsittelevät sananvapauteen ja disinformaatioon liittyviä ilmiöitä Euroopassa – EU:n roolia unohtamatta.

Voit tilata ilmaiset pelikortit itsellesi meiltä. Lähetämme korttipakkoja sekä sähköisessä (tulostettava pdf) että fyysisessä muodossa (toimitus maksutta Etelä-Pohjanmaan alueella). Tilaa itsellesi ilmainen ja viihdyttävä tietopläjäys sähköpostitse: eu-tietokeskus@etela-pohjanmaa.fi

Pelikortit ovat myös ladattavissa tulostuskelpoisina verkossa. Pdf-tiedosto sisältää 51 kaksipuoleista pelikorttia. Tulostettaessa kannattaa huomioida seuraavat seikat: Tulosta kaksipuoleisena & Määritä asetus: Kääntö pitkän reunan yli. Tiedosto ei ole saavutettava. Tiedoston löydät tästä.

Korttipelin ohjeet löydät tästä.